Салата "Цезар" с пиле
Лора и Стоян
![]() |
2 млечни царевици 1/4 ч. л. смлян кимион 1 с. л. кетчуп 2 скилидки чесън 1 люта чушка сок от 1 лимон 1 червена чушка 1 глава кромид лук 2 с. л. олио 3–4 домата 5–6 стръка магданоз |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...