Южняшка царевична салата
Лора и Стоян
![]() |
зеленчуци по избор – краставица, домати, чушки, тиквички, па 1/2 връзка магданоз 1 ч. л. кимион 3–4 скилидки чесън сок от 1/2 лимон 5– 6 с. л. зехтин 250 г червен фасул 1/2 връзка магданоз 2–3 с. л. зехтин сол и лют пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...