Салата с ориз по софийски
Лора и Стоян
![]() |
200–250 г чери домати 1 кисела краставичка 1 с. л. кетчуп 1 с. л. горчица 4–5 с. л. майонеза 4–5 с. л. сметана 1 зелена салата 1 краставица 2 моркова 2 червени чушки 200 г консервирана царевица 2–3 стръка копър |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...