Цветна арбанашка салата
Лора и Стоян
![]() |
200 г ронена царевица (консерва) 1 шепа листа пресен босилек (1 ч. л. сух) 1 скилидка чесън 1 1/2 ч. л. горчица 2 с. л. ябълков оцет 3 с. л. зехтин 3 с. л. олио 4 червени чушки 4 домата сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...