Салата с булгур, чушки и сирене
Лора и Стоян
![]() |
1/4 бяла зелка 1/4 връзка магданоз 4 маслини 12 печени чушки 12 розички броколи 150 г кьопоолу 1 краставица 100 г царевица (консерва) 4 моркова 4 домата 1/4 червена зелка 1/4 връзка целина |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...