Салата "Нептун"
Лора и Стоян
![]() |
200–300 г филе от пиле 1 ч. л. черен пипер 1 скилидка чесън 1 ч. л. сос "Уорчестър" 1 с. л. горчица 1 филе аншоа 3 с. л. лимонов сок 2 с. л. олио 8 с. л. зехтин 1 яйце 1 ч. л. риган сок от 1 лимон 2 с. л. зехтин сирене "Пармезан" за поръсване 1 маруля 2 филии сух хляб 6–7 с. л. зехтин 4–5 картофа (700 г) 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...