Запечена коприва със сирене

Вкусна и полезна запечена коприва с много витамини
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 28.03.2015
Запечена коприва със сирене
 
Необходими продукти:
350 г коприва
200 г краве сирене
кисело мляко
3-4 с. л. брашно
1 яйце
сол и зехтин


Начин на приготвяне:
1
Копривата се почиства, бланшира се в подсолена вода, отцежда се и се накълцва.
2
Слага се в намазнена с зехтин и набрашнена тава и се пече 10-15 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
3
След това се добавя сиренето, градусите се намаляват на 150 и се пече още 10 минути.
4
Накрая се залива с разбитото яйце и се пече до готовност на яйцето. Поднася се с кисело мляко.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


vaniii5 се регистрира в сайта.
Мария Големанова се регистрира в сайта.
annakamalieva се регистрира в сайта.
bibi се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: