Салата от пъпеш с млечен къпинов дресинг
Нашите кулинари





| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2014 Сварих езика, но не в тенджера под налягане, а в обикновена и по тази причина го оставих за малко повече време да къкри. Изстудих го. През това време направих дресинга точно по вашата рецепта и стана страхотен. Сервирах ястието по същия начин, както от видеото и всички вкъщи много го харесаха!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...