

Произлиза от Индия и Шри Ланка и е близък роднина на домата и картофа.
Поради великолепните си вкусови качества патладжанът присъства в кухнята на народите от цял свят, като се използва в хиляди ястия, обработени по десетки кулинарни начини.
За да се избегне неприятният му горчив вкус, преди готвене се нарязва на филии, посолява се и се оставя да се отцеди, след което се изплаква.


Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...