Вкус и аромат в свежо зелено


0
94667

Кивито съдържа повече витамин С в сравнение с подобен по големина портокал, което го прави идеално за консумация през студените месеци.

Симпатичните овални плодове са богати на
баластни вещества, които благоприятстват доброто храносмилане.

Сочните плодове в свежо зелен цвят
са нискокалорични, имат освежаващ аромат и уникален сладък вкус.

Когато избирате киви,
може да познаете, дали е добре узряло, ако леко поддава при слаб натиск. Може да оставите твърдите плодове да доузреят на стайна температура, след което може да ги съхранявате за по-дълго време (около 2 седмици) в хладилник.

Препоръчително е,
плодовете да бъдат консумирани скоро след като се обелят и нарежат, защото омекват доста бързо.

Pinterest
Коментари (0)



Inna Veselinova коментира рецептата Пияни пилешки дробчета
Silv коментира рецептата Лятна торта
Silv се регистрира в сайта.
Диана коментира рецептата Боровинков пай
Лили Стоянова коментира рецептата Рататуй
Мария Станчева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта