Студен чай с джинджифил
Лора и Стоян
![]() |
1 банан 2 кивита 200 г кисело мляко 1 с. л. сладко от бели череши сокът от 1 портокал настъргана портокалова кора за поръсване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2013 Хубаво беше
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...