Татлии
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.08.2020 Тортата е много ефектна, но брашното 600 г и при мен дойде в повече. Сместта беше много суха и за да стане на тесто като за кекс добавих малко прясно мляко. Това голямо количество се отрази и на височината на тортата, стърчеше над стандартна форма с падащо дъно. По мое лично мнение захарта също е много, особено в блата с боровинковото сладко. Аз я намалих, а в крема я замених със около 100 г мед, защото трябваше да се балансира вкуса на сладките блатове.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
20.07.2020 Благодаря ви за рецептата:) тортата стана много вкусна:)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2020 Една чаена чаша брашно не е 200 г., а около 120, максимум 140г.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2015 Без алкохола и стафидите- децата я обожават- цветна, вкусна и несинтетична не на последно място !
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Искам да ви попитам защо когато добавих пасираният ананас в разбитото маскарпоне със заквасената сметана крема се пресече? Преди да добавя ананаса беше гладък, пухкав?
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...