С нетърпение очакваме хубавото време, за да запалим огъня, без значение дали това ще е на двора, на някое прохладно местенца за пикник или пък на къмпинг близо до морето.
Няма по-добро време за барбекю парти от дългите топли летни вечери. И когато сред наздравици и смях из въздуха започне да се разнася опушен аромат, идва и най-сладкият момент – радостното очакване на опечените на огъня месо и зеленчуци.
Майсторите на скарата знаят обаче, че за де получат сочно, крехко и вкусно парче месо, трябва предварително да се погрижат – да го мариноват. Чрез мариноването продуктите не само, че не се изсушават, но и стават по-богати на вкусове и аромати, по-сочни и крехки.
Как да направим истински добра марината?
И какво не бива да правим, за да не развалим всичко?
Предлагаме ви 6 рецепти, които със сигурност ще се превърнат в звездите на лятното парти около огъня, а и вие покрай тях.
Според Международната диабетна федерация по света около 537 милиона души страдат от диабет. През юни...
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...