Atanas Atanasov

Потребител от 22.06.2014
Atanas Atanasov
Име: Atanas Atanasov
ТИТЛА: Чирак
69 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
03.08.2017
под рецепта Пиле с грах
Свърши , не остана за снимка!
2
22.06.2014
под рецепта Леща яхния
За хора като мен, които не обичат запръжките, тази рецепта е много добра. Аз лично я приготвих, като загрях олиото и веднага след, като отстраних съда от огъня добавих нарязаните лук, чесън и моркови, разбърках и изчаках докато олиото се оцвети в оранжево. Идеята тук е просто да се даде шанс на ароматните масла, които продуктите съдържат да се разтворят в олиото, без да бъдат прегрявани или прегаряни. Тогава добавих вода и ги оставих да се задушат за 3 мин. И т.н. по рецептата. Това го правят всеки път и на всяка рецепта когато се налага запържване. Бон апети.
3
22.06.2014
под рецепта Леща яхния
Невероятно, тъкмо я сготвих и я опитах въпреки, че беше без целина, стана перфектна, просто нямам думи.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



259 ДУШИ ОНЛАЙН
Стефка се регистрира в сайта.
sanndys сготви Гюзлеме
Десислава публикува рецептата Пудинг торта
Simona Petrova коментира рецептата Лазаня „Болонезе“
Таня Миланова публикува рецептата Морковен кекс
Preslava Hristova публикува рецептата Ябълков кейк
Bettyna Venkova коментира рецептата Кейк „Зебра”
Ваня Тодорова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта