Atanas Atanasov

Потребител от 22.06.2014
Atanas Atanasov
Име: Atanas Atanasov
ТИТЛА: Чирак
69 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
03.08.2017
под рецепта Пиле с грах
Свърши , не остана за снимка!
2
22.06.2014
под рецепта Леща яхния
За хора като мен, които не обичат запръжките, тази рецепта е много добра. Аз лично я приготвих, като загрях олиото и веднага след, като отстраних съда от огъня добавих нарязаните лук, чесън и моркови, разбърках и изчаках докато олиото се оцвети в оранжево. Идеята тук е просто да се даде шанс на ароматните масла, които продуктите съдържат да се разтворят в олиото, без да бъдат прегрявани или прегаряни. Тогава добавих вода и ги оставих да се задушат за 3 мин. И т.н. по рецептата. Това го правят всеки път и на всяка рецепта когато се налага запържване. Бон апети.
3
22.06.2014
под рецепта Леща яхния
Невероятно, тъкмо я сготвих и я опитах въпреки, че беше без целина, стана перфектна, просто нямам думи.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



239 ДУШИ ОНЛАЙН
Ivelina Stoeva се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Салата от алабаш
Milena Yordanova коментира рецептата Леща яхния
Milena Yordanova се регистрира в сайта.
Elizabeth Georgieva публикува рецептата Пролетен гювеч
ZoriTo Benevska коментира рецептата Леща
ZoriTo Benevska сготви Леща
VasiiGogo Niklenovi се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Яхния от леща
Венета Петрова се регистрира в сайта.
Дияна Албелтажи-Чакърова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта