Радо

Потребител от 28.04.2014
Радо
Име: Радо
ТИТЛА: Чирак
63 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Технологията и последователността на приготвяне е много лесна би трябвало всеки да може да го приготви а и Видеото показва абсолютно всичко което е нужно Давайте само се иска малко решителност и смелост за тези който го правят за първи път и не са много навътре в готвенето моя съвет е да си научите рецептата и да се стараете да не пропускате Етапите от Технологията Успех :)
2
28.04.2014
под рецепта Френски мадлени
Липсва Описание за Топлинната Обработка ?
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

109 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: