Френска пита с маскарпоне
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2014 Въпреки че не съм пробвала други форми за това тесто, смятам че може да се получи добре ако се използва форма за мини кексчетата както и силиконови формички с различни фигурки, като звездички, сърчица, гъбки и т.н. Споделете вашият опит, ако решите да ексериментирате.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.06.2014 Формата за мадлени може ли да се замени с нещо друго? Мерси!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2014 Липсва Описание за Топлинната Обработка ?
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...