Savka Borisova

Потребител от 09.02.2014
Savka Borisova
Име: Savka Borisova
ТИТЛА: Чирак
103 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
29.06.2017
под рецепта Турска баклава
Здравейте! Благодаря ви за споделената рецепта , но какво означава нишесте \"за баклава\"? Пшенично или царевично?
2
28.01.2017
Здравейте! Отново си позволявам да ви безпокоя , но от известно време, около 20 дни не мога да ползвам опцията под рецептата \"печат\". Бихте ли ми помогнали защото печататането на рецептите е много добре оформено ,а и не искам да търся други начини за отпечатване. Предварително ви благодаря.
3
27.01.2017
Здравейте, тортата е чудесна! Правя я със сушени червени боровинки., при тази рецепта мисля , че 370 г. мед в крема е твърде много. Вкъщи я харесваме защото е много лека със заквасената сметана и 4-5 с.л. захар става много приятна. Все пак е въпрос на предпочитания. Благодаря ви!
Здравейте! Рецептата е чудесна ! Имам един въпрос, като пишете 400г тиква имате пред вид обелена и сварено вече или сурова с кората. Това ще се отрази върху количеството на другите съставки, примерно брашното? Надявам се да не съм досадна , но има и млади домакини, нали?
5
04.08.2016
под рецепта Патладжанен тимбал
Здравейте! Приготвих ястието, което стана много вкусно. Съпругът ми мисли, че макароните трябва да са с повече сос. Няма да смея , за да не наруша плътността на плънката , което е важно при сервирането , за да остане като парче \"торта\". Какъв е вашият съвет?
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



207 ДУШИ ОНЛАЙН
Христина Шинева- Петрова се регистрира в сайта.
西奥多 се регистрира в сайта.
стю се регистрира в сайта.
Мира Годинячка коментира рецептата Крем супа от тиква
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта