Валентина Енчева

Потребител от 29.08.2014
Валентина Енчева
Име: Валентина Енчева
ТИТЛА: Чирак
112 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
28.10.2014
под рецепта Лазаня
Направих лазанята с готови кори, поради липса на машинка за корите. Имах затруднение само със соса \"Бешамел\", защото не разбрах колко точно масло и колко точно брашно трябва да се сложи в началото преди млякото, но нагодих рецептата. В момента се пече :) Мога да кажа само, че отнема доста време, ако я правите за първи път, тъй като ако сте с твърди и готови кори, варенето им до готовност и до мекота като на снимките, отнема много повече от 1 минута. Благодаря за рецептата :)
2
16.10.2014
под рецепта Мързелива баница
Приятна на вкус. Аз лично я приготвих с подправки, защото съм голям любител. Сложих чубрица със сиренето и прибавих малко ситно настърган кашкавал. Благодаря за рецептата!
3
16.10.2014
Перфектна рецепта за хората, които не се притесняват да експериментират и да хапнат нещо, което си заслужава да си затворим очите откъм калории. Благодаря за рецептата!
Чудесно на вкус, радвам се че намерихме как да разнообразим традиционното картофено пюре. Благодаря за рецептата!
5
16.10.2014
под рецепта Макарони на фурна
Като малка си спомням как съм яла Макарони на фурна сутрин, обед и вечер. Направих ги вчера, само че прибавих малко повече ванилия, защото обичам да е по-ароматно. Благодаря за рецептата!
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

143 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: