Хляб с гъби и сирене
Лора и Стоян
250 г макарони с яйца 2 х 160 г консерви риба тон в зехтин 150 г замразен грах 1 глава лук 2 стръка селъри 25 г микс сушени гъби 1 ч. ч. пилешки бульон 50 мл прясно мляко 2 с. л. царевично нишесте 2 с. л. краве масло 250 г сирене „Чедър“ 2 1/2 с. л. морска сол за варенето на пастата сол и черен пипер на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2014 Перфектна рецепта за хората, които не се притесняват да експериментират и да хапнат нещо, което си заслужава да си затворим очите откъм калории. Благодаря за рецептата!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2013 Лесна рецепта с достъпни продукти, а ефекта е прекрасен - комбинацията от вкусовете на гъби, целина и риба тон и текстурата и вкуса получени от сиренето е чудесна!
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...