Огретен с лешникова гремолата
Лора и Стоян
1 кръгъл хляб 400 г печурки 100 г краве масло 280 г топени сирена 3–4 стръка пресен лук 2 ч. л. маково семе 3–4 стръка мащерка 1 с. л. краве масло за гъбите |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 Получи се страхотно, може би, бих променила само реда на поставяне на гъбите и топеното сирене за да може да се разтопи. При мен, топеното сирене се затопли но не се разтопи. По-късно, претоплих останалата питка във фурната, като я завих във фолиото, въобще не личеше че е приготвена преди 5 часа.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 Бързо и вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2013 Получава се също много добре ако прибавите и бекон или шунка. Поздравления за рецептата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 Преди време видях и друга подобна рецепта на една голяма френска кулинарна звезда тя е по опростена но пък е вкусна!
1 малко хлбче
кашкавал
стопено масло
чесън
сол и черен пипер на вкус
сусам
пресен лук
алуминиево фолио
Начинат на приготвяне е горе долу същият!Да ви е сладко!
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...