Огретен с лешникова гремолата
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 Получи се страхотно, може би, бих променила само реда на поставяне на гъбите и топеното сирене за да може да се разтопи. При мен, топеното сирене се затопли но не се разтопи. По-късно, претоплих останалата питка във фурната, като я завих във фолиото, въобще не личеше че е приготвена преди 5 часа.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 Бързо и вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2013 Получава се също много добре ако прибавите и бекон или шунка. Поздравления за рецептата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 Преди време видях и друга подобна рецепта на една голяма френска кулинарна звезда тя е по опростена но пък е вкусна!
1 малко хлбче
кашкавал
стопено масло
чесън
сол и черен пипер на вкус
сусам
пресен лук
алуминиево фолио
Начинат на приготвяне е горе долу същият!Да ви е сладко!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...