Булгур с гъби на фурна
Лора и Стоян
600 г бяло зеле 200 г леща 1 дафинов лист | за доматения сос: 800 г доматено пюре 100 мл животинска сметана 1 морков 2 скилидки чесън 1/2 голяма глава лук 50 г целина (глава) 1 ч. л. кориандър 1/2 ч. л. ким 1 връзка магданоз 50 мл зехтин | за гарниране: 3 филии бял хляб 50 г сирене „Пармезан“ |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2020 много е вкусно!
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2015 Много вкусна и лесна за изпълнение рецепта!
Замених хляба с галета и се получи страхотна хрупкава коричка!
http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2015/09/weikohl-mit-linsen-aus-dem-ofen.html
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2015 Златко, Таня, ако ястието се приготви с кисело зеле има опасност, да стане прекалено кисело на вкус, тъй като в рецептата има и доматен сос. Ако решите да опитате, може да го наравите без доматения сос, а само със сметаната, като трябва да се увеличи количеството й.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2015 Лорче може ли тази вкуснотийка да се приготви с кисело зеле
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Направих това ястие в тава , а не в купи4ки и ....вкуснотия !!!Браво ,Лор4е ,Стояне !!!
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...