Ризото с праз
Лора и Стоян
800 г свинска плешка без кост 5 стръка праз 3 червени чушки 3 зелени чушки 2 скилидки чесън 1/2 ч. ч. червено вино „Мерло” 1 ч. ч. зеленчуков бульон 2 с. л. доматен концентрат 2 с. л. краве масло 3 с. л. олио 1 с. л. червен пипер 1/2 ч. л. чубрица 1/4 връзка магданоз сол и черен пипер на вкус |
23. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2020 Вкусно
| ![]() |
22. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2020 Невероятна рецепта, с удоволствие ще я готвя занапред :)
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2020 Прекрасна рецепта. Получи се фантастична вечеря
| ![]() |
20. |
Изпрати
лично съобщение |
10.07.2018 Класика!
| ![]() |
19. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2018 За пръв път готвя кавърма и стана перфектна
| ![]() |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...