Лазаня с аспержи
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2015 Стана супер. И моята лазаня обаче направих с готови кори.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2014 Направих лазанята с готови кори, поради липса на машинка за корите. Имах затруднение само със соса \"Бешамел\", защото не разбрах колко точно масло и колко точно брашно трябва да се сложи в началото преди млякото, но нагодих рецептата. В момента се пече :) Мога да кажа само, че отнема доста време, ако я правите за първи път, тъй като ако сте с твърди и готови кори, варенето им до готовност и до мекота като на снимките, отнема много повече от 1 минута. Благодаря за рецептата :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2014 направете тази лазаня! страхотна е!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2014 Много вкусна лазаня!!! Аз използвах готови кори, сигурна съм че с домашно приготвени ще е още една идея по-вкусно. Рецептата за плънката е най-добрата, която съм готвила.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2014 Много вкусно стана. Рецептата е много добра.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...