Лазаня с аспержи
Лора и Стоян
200 г моцарела 4 с. л. брашно 100 г краве масло 1 л прясно мляко масло черен пипер и сол на вкус 1/2 ч. л. захар 1 с. л. настъргана целина 5-6 с. л. зехтин 1/4 морков 1/4 глава лук 50 мл червено вино 1 л доматен сос 250 г телешка кайма 4 яйца 400 г брашно 100 г настърган пармезан 2 щипки индийско орехче |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2015 Стана супер. И моята лазаня обаче направих с готови кори.
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2014 Направих лазанята с готови кори, поради липса на машинка за корите. Имах затруднение само със соса \"Бешамел\", защото не разбрах колко точно масло и колко точно брашно трябва да се сложи в началото преди млякото, но нагодих рецептата. В момента се пече :) Мога да кажа само, че отнема доста време, ако я правите за първи път, тъй като ако сте с твърди и готови кори, варенето им до готовност и до мекота като на снимките, отнема много повече от 1 минута. Благодаря за рецептата :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2014 направете тази лазаня! страхотна е!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2014 Много вкусна лазаня!!! Аз използвах готови кори, сигурна съм че с домашно приготвени ще е още една идея по-вкусно. Рецептата за плънката е най-добрата, която съм готвила.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2014 Много вкусно стана. Рецептата е много добра.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...