Лазаня с аспержи
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 10.11.2015 Стана супер. И моята лазаня обаче направих с готови кори.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2014 Направих лазанята с готови кори, поради липса на машинка за корите. Имах затруднение само със соса \"Бешамел\", защото не разбрах колко точно масло и колко точно брашно трябва да се сложи в началото преди млякото, но нагодих рецептата. В момента се пече :) Мога да кажа само, че отнема доста време, ако я правите за първи път, тъй като ако сте с твърди и готови кори, варенето им до готовност и до мекота като на снимките, отнема много повече от 1 минута. Благодаря за рецептата :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2014 направете тази лазаня! страхотна е!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2014 Много вкусна лазаня!!! Аз използвах готови кори, сигурна съм че с домашно приготвени ще е още една идея по-вкусно. Рецептата за плънката е най-добрата, която съм готвила.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2014 Много вкусно стана. Рецептата е много добра.
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...