Пица с грилирани тиквички и патладжан
Лора и Стоян
![]() |
300 г брашно 1/2 ч. л. сол 1 с. л. соев сос 2 с. л. бяло вино 2-3 с. л. зехтин 1 кубче телешки бульон 1/2 глава лук 2 моркова 2 скилидки чесън 250 г броколи 200-300 г свински врат 1 ч.л. доматено пюре 3 яйца смлени фъстъци за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...