Пилешки дробчета на фурна

Дата: 18.06.2012
Източник: Мария Ризова
ТИТЛА: Чирак
Пилешки дробчета на фурна
 
Необходими продукти:
1 кг охладени пилешки дробчета
1 пакетче ( 125 г) краве масло
150-200 г кашкавал
брашно за овалване
сол
черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1

Пилешките дробчета се подсушяват и почистват.


2

Овалват се в брашното и се подреждат в тава плътно едно до друго.


3

Посоляват се и се поръсват с черен пипер.


4

Отгоре се разпределя маслото.


5

Слагат се в предварително загрята на 200 градуса (ако фурната е с вентилатор) или на 220 градуса ако е без вентилатор, за 20-25 минути.


6

5 минути преди да се извадят от фурната се поръсват с настърганият кашкавал и се връщат отново във фурната.


7

Сервират се топли, с пържени картофи или салатка от домати и краставици. Приятен апетит!!! 


Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

09.12.2014
чудни дробчета
4.
Изпрати
лично съобщение

19.09.2013
Чудесни са. Прибавих малко бира при печенето.
3.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
румяна,опитай и със лук, но предварително малко го сотирай/запържи/-иго прибави към почти готовите дробчета,аз поръсвам и магданоз...добър апетит
2.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
аз слагам и малко бира при печенето
1.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
Пробвахме ги много са добри !
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


264 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта