Пикантни калмари с тиквички
Лора и Стоян
1 агнешка плешка (2,6 кг) 1 агнешки комплект 300 г булгур (с варене) 100 г краве масло 2 връзки пресен чесън 2 връзки пресен лук 1 връзка магданоз 1 връзка джоджен 1 ч. л. пушен червен пипер сол и зърна черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.09.2018 Здравейте !
Супер сте,.... а. и супер стана,... ммм !!!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2017 Миро, виж стъпка 7.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2017 Здравейте, Лора и Стоян !
Питане има относно тези рецепта
Гергьовско агне с булгур ....
Казвате на слаб огън, и дълго време
Времето го казвате - 4 часа, ... а температурата ,
тя колко градуса е ??
Поздрави - Миро Минчев
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...