Свинско паприкаш

Богато основно
Източник: Бон Апети
Дата: 04.11.2021

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г свински гърди (без кост)
600 г пасирани домати (от консерва)
150 г заквасена сметана
100 г краве масло
1 пакет папардели (400 г)
1 буркан печени червени чушки (без оцет)
1 глава лук
1 с. л. сладък червен пипер
сол и черен пипер на вкус
магданоз за поднасяне


Начин на приготвяне:
1
Свинско паприкаш
Месото се реже на кубчета, овкусява се със сол и черен пипер и се пържи в около 40 г от маслото – до златисто.
2
Свинско паприкаш 2
Залива се с 500 мл вода и се задушава под капак, докато омекне.
3
Свинско паприкаш 3
Лукът се нарязва на полумесеци и се пържи в около 40 г масло.
4
Свинско паприкаш 4
Прибавят се чушките, нарязани на ивички, наливат се доматите, поръсва се с червения пипер.
5
Свинско паприкаш 5
Овкусява се със сол и черен пипер и се готви около 15 минути.
6
Свинско паприкаш 6
Сосът се налива към месото и ако има нужда, се долива малко вода. Готви се 30 минути на слаб огън.
7
Свинско паприкаш 7
Пастата се сварява в подсолена вода, отцежда се и се овкусява с останалото масло.
8
Свинско паприкаш 8
В дълбоки чинии се слага от пастата, залива се с месото и соса, гарнира се със сметаната и се поръсва се магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


135 ДУШИ ОНЛАЙН
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: