Свинско паприкаш

Дата: 12.05.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г свински гърди (без кост)
600 г пасирани домати (от консерва)
150 г заквасена сметана
100 г краве масло
1 пакет папардели (400 г)
1 буркан печени червени чушки (без оцет)
1 глава лук
1 с. л. сладък червен пипер
сол и черен пипер на вкус
магданоз за поднасяне
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско паприкашМесото се реже на кубчета, овкусява се със сол и черен пипер и се пържи в около 40 г от маслото – до златисто.
2
Свинско паприкаш 2Залива се с 500 мл вода и се задушава под капак, докато омекне.
3
Свинско паприкаш 3Лукът се нарязва на полумесеци и се пържи в около 40 г масло.
4
Свинско паприкаш 4Прибавят се чушките, нарязани на ивички, наливат се доматите, поръсва се с червения пипер.
5
Свинско паприкаш 5Овкусява се със сол и черен пипер и се готви около 15 минути.
6
Свинско паприкаш 6Сосът се налива към месото и ако има нужда, се долива малко вода. Готви се 30 минути на слаб огън.
7
Свинско паприкаш 7Пастата се сварява в подсолена вода, отцежда се и се овкусява с останалото масло.
8
Свинско паприкаш 8В дълбоки чинии се слага от пастата, залива се с месото и соса, гарнира се със сметаната и се поръсва се магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ioana Iosifova коментира рецептата Фритата с царевица и гъби
Иван Иванов се регистрира в сайта.
Валентина коментира рецептата Варварски хляб
Liuben Ft Evelina Todorovi се регистрира в сайта.
Олга Петрова коментира рецептата Супа от кестени
Ioana Iosifova се регистрира в сайта.
Деси коментира рецептата Бърз тутманик без втасване
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта