Цитрусово пиле

Дата: 02.05.2017
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Цитрусово пиле
 
Необходими продукти:
400 г пилешко филе
сокът от 1 портокал
3 с. л. прясно изцеден лимонов сок
3 с. л. соев сос
1 с. л. олио
1 ч. л. настъргана лимонова кора
1 ч. л. настъргана портокалова кора
мащерка на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Месото нарежете на по-малки парчета.
2
Смесете съставките за маринатата, добавете месото и разбъркайте добре.
3
Покрийте с фолио за свежо съхранение и оставете в хладилник най-малко за 1 час.
4
След това извадете месото и го запържете на тиган или го изпечете на скара.


Съвет:
В маринатата може са добавите и 1 с. л. пресован чесън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Емилия коментира рецептата Картофен шмарн
Marina Gineva коментира рецептата Сконс със сирене
Milena Petrova се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Крем супа от тиква
Evgeni Radev се регистрира в сайта.
Svetlana Stoqnova публикува рецептата Малки щрудели
Bubba коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта