Базисна рецепта за агнешки котлети

Малко продукти – перфектен краен резултат
Източник: Бон Апети
Дата: 07.03.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 цели парчета агнешки котлети (с по 8 ребра всяко)
4 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Базисна рецепта за агнешки котлети
Котлетите се почистват с остър нож от мазнината по горната част на ребрата.
2
Базисна рецепта за агнешки котлети 2
Намазват се със зехтин, овкусяват се със сол и черен пипер и се запичат до златисто в силно загрят тиган.
3
Базисна рецепта за агнешки котлети 3
След това месото се пече 10–12 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
4
Базисна рецепта за агнешки котлети 4
Оставя се да почине 5–10 минути, преди да се нареже.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


172 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: