Пиле с грах

Източник: Невена
ТИТЛА: Чирак
Дата: 22.02.2017
Пиле с грах
 
Необходими продукти:
1 глава лук
2 моркова
1 консерва грах (400 г)
500 г пилешко филе
500 мл пилешки бульон
1 с. л. червен пипер
3-4 стръка пресен магданоз
сол и черен пипер на вкус
олио за запържване



Начин на приготвяне:
1
Месото се запържва в сгорещеното олио, докато побелее.
2
Прибавят се нарязаните наситно лук и моркови, и се задушават.
3
Налива се бульонът и съдът се покрива с капак за 20 минути.
4
Прибавя се отцеденият грах.
5
Овкусява се с подправките, като наситненият магданоза се поръсва след сваляне на ястието от котлона.


Съвет:
По желание може да сгъстите с разтворено в малко топла вода брашно.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


113 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: