Наденица от 3 вида месо

Дата: 03.03.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г месо от телешка плешка
500 г месо от свинска плешка
500 г месо от агнешка плешка
150 г ориз
250 мл бира
100 мл олио
4 сушени червени чушки
3 скилидки чесън
1 глава лук
1 ч. л. червен пипер
черва за пълнене
за гарнитурата:
1 бр. салата „Айсберг“
1 глава алабаш
1 връзка репички
1 морков
70 мл зехтин
30 мл ябълков оцет
1 ч. л. дижонска горчица
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Наденица от 3 вида месоЧушките се запарват в гореща вода и след като омекнат, се накълцват.
2
Наденица от 3 вида месо 2Месото се реже на малки кубчета. Овкусява се със сол и черен пипер и се запържва в олиото, до златистокафяво, на няколко пъти, за 30–40 минути.
3
Наденица от 3 вида месо 3Добавят се нарязаните наситно лук и чесън. След като се запържат, се сипват накълцаните чушки, червеният пипер и измитият ориз. Разбърква се и се дърпа от огъня. Овкусява се със сол и черен пипер.
4
Наденица от 3 вида месо 4Червата се пълнят с получената смес.
5
Наденица от 3 вида месо 5Наденицата се завива в тава и се залива с бирата.
6
Наденица от 3 вида месо 6Пече се 90 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, като първия един час трябва да е покрита с алуминиево фолио.
7
Наденица от 3 вида месо 7Айсбергът, алабашът и морковът се режат на тънки ивички. Репичките се режат на шайби.
8
Наденица от 3 вида месо 8Всички зеленчуци се смесват и се овкусяват с дресинг, приготвен от оцета, зехтина и горчицата. Посолява се.
9
Наденица от 3 вида месо 9Наденицата се сервира със салатата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Джулия Митева се регистрира в сайта.
Ирина сготви Лазаня
Кали Сотирова се регистрира в сайта.
Asen Zhivkov се регистрира в сайта.
Дидка се регистрира в сайта.
lorreta_28 се регистрира в сайта.
Nadejda Angelova публикува рецептата Катми
Teodora Mladenova се регистрира в сайта.
Stefani Ruseva се регистрира в сайта.
Denislava Karaminkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта