Свински кебап
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Мариелче, благодаря за бързия отговор.)
Доста често в сайта наблюдавам количества, като за едно ястие от петстепенно френско меню, а ние, българите обикновено хапваме едно блюдо плюс салата, така че не се засягайте от забележката.)))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Запържва се до златисто както съм писала ... аз пържа в тиган, за вас не знам ;) а количеството месо, ако искате си го увеличете щом не е достатъчно за стек+гарнитура
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Мариела, моля Ви, когато публикувате рецепта да бъдете повечко обстоятелствена.)))
Сега ще ми се наложи да гадая, дали 300 г стек ще бъде достатъчен за две порции, и дали ще следва задушаване на запържения стек, и върху котлон в тиган без капак ли ще се готви пустият му стек, или може би ще се пъхне във фурната, ама на каква точно температура... )))
Смилете се над мен.)))
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...