Свински кебап
Лора и Стоян
![]() |
300 г свински стек 50 мл червено вино брашно за овалване олио за пържене | за маринатата: 1 с. л. соев сос 1 с. л. лимонов сок 1 с. л. олио индийско орехче, черен пипер и сол на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Мариелче, благодаря за бързия отговор.)
Доста често в сайта наблюдавам количества, като за едно ястие от петстепенно френско меню, а ние, българите обикновено хапваме едно блюдо плюс салата, така че не се засягайте от забележката.)))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Запържва се до златисто както съм писала ... аз пържа в тиган, за вас не знам ;) а количеството месо, ако искате си го увеличете щом не е достатъчно за стек+гарнитура
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Мариела, моля Ви, когато публикувате рецепта да бъдете повечко обстоятелствена.)))
Сега ще ми се наложи да гадая, дали 300 г стек ще бъде достатъчен за две порции, и дали ще следва задушаване на запържения стек, и върху котлон в тиган без капак ли ще се готви пустият му стек, или може би ще се пъхне във фурната, ама на каква точно температура... )))
Смилете се над мен.)))
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...