Свински кебап

Дата: 17.02.2017
Източник: Невена
ТИТЛА: Чирак
Свински кебапСвински кебап
 
Необходими продукти:
1 кг свинско месо (от бут)
300 мл вода
200 мл червено вино
2 средно големи глави лук
2 моркова
2 дафинови листа
1/2 ч. ч. олио
1 с. л. червен пипер
1 с. л. брашно
1 ч. л. чубрица
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се измива, нарязва се на кубчета и се овалва в брашното. Запържва се в добре сгорещеното олио, докато остане само на мазнина.
2
Нарязаният на полумесеци лук и наситнените моркови се добавят в тигана.
3
Когато зеленчуците поомекнат, се наливат виното и водата, и съдът се похлупва.
4
Когато течността изври наполовина, се овкусява с подправките и отново се похлупва. Готви се до достигане на нужната гъстота на соса.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

10.08.2020
С гарнитура картофено пюре - класика!
1.
Изпрати
лично съобщение

11.07.2020
Много вкусна рецепта!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Velizara Spasova се регистрира в сайта.
DENAKOVA коментира рецептата Вкусни мекици
Mariq Georgieva се регистрира в сайта.
ELLE коментира рецептата Лазаня
Temi се регистрира в сайта.
Олга Петрова коментира рецептата Ризото “Миланезе”
Петър Маринов Маринов се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта