Свински кебап

Източник: Невена
ТИТЛА: Чирак
Дата: 17.02.2017
Свински кебап
Свински кебап
 
Необходими продукти:
1 кг свинско месо (от бут)
300 мл вода
200 мл червено вино
2 средно големи глави лук
2 моркова
2 дафинови листа
1/2 ч. ч. олио
1 с. л. червен пипер
1 с. л. брашно
1 ч. л. чубрица
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Месото се измива, нарязва се на кубчета и се овалва в брашното. Запържва се в добре сгорещеното олио, докато остане само на мазнина.
2
Нарязаният на полумесеци лук и наситнените моркови се добавят в тигана.
3
Когато зеленчуците поомекнат, се наливат виното и водата, и съдът се похлупва.
4
Когато течността изври наполовина, се овкусява с подправките и отново се похлупва. Готви се до достигане на нужната гъстота на соса.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

17.09.2021
Много вкусно ! Аз добавих и червен пипер .
2.
Изпрати
лично съобщение

10.08.2020
С гарнитура картофено пюре - класика!
1.
Изпрати
лично съобщение

11.07.2020
Много вкусна рецепта!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Stef3 се регистрира в сайта.
Велина Василева коментира рецептата Чаудър с карфиол
Gocheva85 се регистрира в сайта.
cookinglady коментира рецептата Нудли с телешко и броколи
Iv Noncheva се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Супа топчета със спанак
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: