Свински кебап

Дата: 17.02.2017
Източник: Невена
ТИТЛА: Чирак
Свински кебапСвински кебап
 
Необходими продукти:
1 кг свинско месо (от бут)
300 мл вода
200 мл червено вино
2 средно големи глави лук
2 моркова
2 дафинови листа
1/2 ч. ч. олио
1 с. л. червен пипер
1 с. л. брашно
1 ч. л. чубрица
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се измива, нарязва се на кубчета и се овалва в брашното. Запържва се в добре сгорещеното олио, докато остане само на мазнина.
2
Нарязаният на полумесеци лук и наситнените моркови се добавят в тигана.
3
Когато зеленчуците поомекнат, се наливат виното и водата, и съдът се похлупва.
4
Когато течността изври наполовина, се овкусява с подправките и отново се похлупва. Готви се до достигане на нужната гъстота на соса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Meglena Lazarova коментира рецептата Шоколадов мус
ani_borisowa коментира рецептата Панирани миди с млечен сос
Ruslan Dimov коментира рецептата Баба Гануш с бял шоколад
Веселина Ковачева се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova публикува рецептата Ябълкови кнедли
таня кралева се регистрира в сайта.
Тодор Папучаров се регистрира в сайта.
Гергана Николова-Каспарян се регистрира в сайта.
Mariya Georgieva Hristeva се регистрира в сайта.
Mihaela Zaneva публикува рецептата Мъфини с банан и касис
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта