Свински кебап

Дата: 17.02.2017
Източник: Невена
ТИТЛА: Чирак
Свински кебапСвински кебап
 
Необходими продукти:
1 кг свинско месо (от бут)
300 мл вода
200 мл червено вино
2 средно големи глави лук
2 моркова
2 дафинови листа
1/2 ч. ч. олио
1 с. л. червен пипер
1 с. л. брашно
1 ч. л. чубрица
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се измива, нарязва се на кубчета и се овалва в брашното. Запържва се в добре сгорещеното олио, докато остане само на мазнина.
2
Нарязаният на полумесеци лук и наситнените моркови се добавят в тигана.
3
Когато зеленчуците поомекнат, се наливат виното и водата, и съдът се похлупва.
4
Когато течността изври наполовина, се овкусява с подправките и отново се похлупва. Готви се до достигане на нужната гъстота на соса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Halid Ganchov се регистрира в сайта.
Penguin се регистрира в сайта.
pipilota79 се регистрира в сайта.
Sneji Poleva коментира рецептата Домашен корнфлейкс
Sneji Poleva се регистрира в сайта.
Елена коментира рецептата Бързо пилешко фрикасе
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта