Американска треска със сос от копър и горчица

Дата: 16.02.2017
Източник: Agy
ТИТЛА: Експериментатор
Американска треска със сос от копър и горчица
 
Необходими продукти:
4 филета американска треска (колфиш)
250 мл вода
1 кубче бульон
1 малка глава лук
2 с. л. краве масло
2 с. л. сладка сметана
1 с. л. брашно (+ за поръсване)
3 ч. л. горчица
копър, лимонов сок, сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Филетата се измиват, подсушават се и се овкусяват с лимонов сок, сол и черен пипер от двете страни. Накрая се поръсват с малко брашно.
2
Маслото се разтопява и в него се запържват филетата на слаб огън.
3
Лука се нарязва наситно и се запържва в 1 с. л. масло. Поръсва се с 1 с. л. брашно с връх, разбърква се и се залива с бульона. Добавя се горчицата, сметаната и се овкусява със сол и черен пипер и нарязания наситно копър.
4
Готовите филета се заливат със соса и се поднасят.
5
Съвет:

Може да поднесете ястието с гарнитура от запечени корени, картофена салата или ориз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


218 ДУШИ ОНЛАЙН
Gabriela Komitova публикува рецептата Тирамису
Galina Valentinova публикува рецептата Веган торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта