Попска яхния със заешко
Лора и Стоян
![]() |
за джоланите: 4 агнешки джолана 1 глава лук 2 скилидки чесън 1 стрък селари 2 моркова 500 мл телешки бульон 200 мл червено вино (мавруд) 2 с. л. доматен концентрат 50 г краве масло 4 с. л. олио 1/2 връзка магданоз 2–3 стръка салвия 1/2 връзка пресен джоджен 2 дафинови листа 1 ч. л. пипер меланж на зърна сол на вкус | за флана: 4 глави лук 400 мл животинска сметана 3 яйца 50 г краве масло 1 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2014 Невероятно вкусно ястие!
Приготвям го предварително и на вечерта само притоплих. Първият път на грила както при рецептата, но вторият направо в микровълновата. Флана не ми стана, а и не се хареса особено. Не помня вече с какво го комбинирах, но определено има много вариянти, агнешкото е чудесно и много ароматно от подправките. Лесно за приготвяне, пържиш, слагаш в фурната и забравяш, лягаш да спикаш, на сутринта е уаууу, баща ми обожава фразата \"пържен вятър на скара\", което е буквално за случая
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...