Печено пиле с ароматна коричка и маслини
Лора и Стоян
![]() |
1 заек 500 г балучка (арпаджик) 2 глави лук 2 глави чесън 2 домата 2 ч. ч. пилешки бульон 100 мл червено вино 2 с. л. доматен концентрат 100 мл олио 2 дафинови листа 1 ч. л. черен пипер на зърна 1/2 лимон 2 с. л. брашно 1 с. л. червен пипер сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2018 Готвил съм го по малко по-различен начин,но ще опитам и този!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...