Сьомга на тиган
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2014 Можете да използвате и дрги подправки по ваш вкус.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.04.2014 Добре звучи. Ще го пробвам, но без да заъпржвам предварително. Мисля, че ще се изпучу и ако го оставя по-дълго на нисък градус.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...