Акрошка

Дата: 01.08.2013
Източник: Бон Апети
Акрошка
 
Необходими продукти:
1 картоф
2 краставици
1 връзка репички
1 връзка пресен лук
2 яйца
1,4 л квас
200 г заквасена сметана
1/2 връзка копър
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Акрошка
Картофът се сварява, обелва се и се нарязва на кубчета.

 


2
Акрошка 2
Яйцата се сваряват за 9 минути, обелват се и също се нарязват на кубчета.

 


3
Акрошка 3
Всички останали продукти се нарязват наситно и се смесват с кваса.

 


4
Акрошка 4
Заквасената сметана се разбърква с част от течността, за да не стане на бучки, и се прибавя.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Попова1122 коментира рецептата Пиле „Маринара“
Kali Milcheva коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
Danaila Petrova се регистрира в сайта.
Гергана Стефанова се регистрира в сайта.
Пламен се регистрира в сайта.
Viktoria Pronenkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта