Обърнат портокалов чийзкейк
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2018 Мария, не препоръчваме такава замяна, тъй като сладките може да станат прекалено трошливи и да се разпадат, макар че има масло и яйца в тестото. Царевичното брашно, както и оризовото не съдържат глутен, за разлика от пшеничното, а глутенът действа като лепилото и е важен.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2018 Сладките изглеждат страхотно, но може ли бялото брашно да се замени с оризово и в какво съотношение?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...