Пълнена торта
Лора и Стоян
![]() |
за основата: 75 г краве масло 115 г брашно 25 г пудра захар 30 г орехи пекан | за пълнежа: 45 г царевично нишесте 30 г какао 150 г пудра захар 1 щипка сол 3 жълтъка 400 мл прясно мляко 25 г краве масло 2 ч. л. ванилов екстракт 250 мл течна пълномаслена сметана 200 г крем сирене |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2017 Вкусен, оригинален и лесен за приготвяне сладкиш.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...