Арабска подправка „Рас ел ханут”

Дата: 01.05.2014
Източник: Бон Апети
Арабска подправка „Рас ел ханут”
 
Необходими продукти:
1 ч. л. смлян сух джинджифил
1 ч. л. смлян сух кориандър
1/2 ч. л. смляна канела
1/2 ч. л. смлян черен пипер
1/2 ч. л. куркума
1/4 ч. л. смляно индийско орехче
1/4 ч. л. смлян бахар
1/4 ч. л. смлян карамфил
 

Начин на приготвяне:
1
Арабска подправка „Рас ел ханут”Арабската подправка „Рас ел ханут“ се приготвя като се смесват джинджифилът, кориандърът, канелата, черният пипер, куркумата, индийското орехче, бахарът и карамфилът.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2014
Става много ароматно. Аз предварително леко запеках подправките. Аромата става по-силен.
3.
Изпрати
лично съобщение

07.05.2014
БЛАГОДАРЯ ! ВИЕ СТЕ ВЪЛШЕБНИЦИ И МНОГО ВИ ОБИЧАМ !
2.
Изпрати
лично съобщение

07.05.2014
Иво Ки, подправката е подходяща за агнешко, телешко, гювеч и ориз.
1.
Изпрати
лично съобщение

01.05.2014
Непременно ще си я приготвя !!! Имам всички подправки. За какво е най подходяща??
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nevena Jordanova Kotseva се регистрира в сайта.
Деси се регистрира в сайта.
Katya Laz коментира рецептата Пиле с гъби соте
Radostina Racheva се регистрира в сайта.
Milena Petkova се регистрира в сайта.
Ивелина Желязкова се регистрира в сайта.
Desislava Atanasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта