Арабска подправка „Рас ел ханут”

Богато разнообразие от вкусове и аромати
Източник: Бон Апети
Дата: 01.05.2014
Арабска подправка „Рас ел ханут”
 
Необходими продукти:
1 ч. л. смлян сух джинджифил
1 ч. л. смлян сух кориандър
1/2 ч. л. смляна канела
1/2 ч. л. смлян черен пипер
1/2 ч. л. куркума
1/4 ч. л. смляно индийско орехче
1/4 ч. л. смлян бахар
1/4 ч. л. смлян карамфил


Начин на приготвяне:
1
Арабска подправка „Рас ел ханут”
Арабската подправка „Рас ел ханут“ се приготвя като се смесват джинджифилът, кориандърът, канелата, черният пипер, куркумата, индийското орехче, бахарът и карамфилът.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2014
Става много ароматно. Аз предварително леко запеках подправките. Аромата става по-силен.
3.
Изпрати
лично съобщение

07.05.2014
БЛАГОДАРЯ ! ВИЕ СТЕ ВЪЛШЕБНИЦИ И МНОГО ВИ ОБИЧАМ !
2.
Изпрати
лично съобщение

07.05.2014
Иво Ки, подправката е подходяща за агнешко, телешко, гювеч и ориз.
1.
Изпрати
лично съобщение

01.05.2014
Непременно ще си я приготвя !!! Имам всички подправки. За какво е най подходяща??
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


108 ДУШИ ОНЛАЙН
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: