Люти чушлета на скара

Източник: гергана
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 03.05.2014
Люти чушлета на скара
 
Необходими продукти:
15 люти чушки
5 скилидки чесън
зехтин
сол
оцет



Начин на приготвяне:
1
Лютите чушки се измиват и се срязват през върха, за да не се спукат при печенето.
2
Пекат се върху предварително загрята и намазана с олио скара, докато омекнат или по желание може да се запекат и по-дълго време.
3
Чесънът се нарязва наситно.
4
След като чушките са готови, ги овкусявате с чесъна, зехтин, сол и оцет на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

29.09.2015
Любими, особено за зимния сезон!
3.
Изпрати
лично съобщение

03.07.2014
Много вкусни!Благодаря за рецептата!
2.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2014
Аз имам своя версия. Пресните чушки съвсем леко ги запичам на котлон/пуквам ги/ без да ги печа. Нарязвам на ситно връзка магданоз и копър, няколко скилидки чесън смесвам всичко, заливам с винен оцет, сол и зехтин , обърквам след 15-20 мин. готови за консумация - вкусни хрупкави и ароматни. Нарекъл съм ги \"Пукани чушки\".
1.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2014
чушлетата са много вкусни и идеална добавка всяко ястие
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: