Арабска подправка „Рас ел ханут”
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.09.2015 Любими, особено за зимния сезон!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2014 Много вкусни!Благодаря за рецептата!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2014 Аз имам своя версия.
Пресните чушки съвсем леко ги запичам на котлон/пуквам ги/ без да ги печа. Нарязвам на ситно връзка магданоз и копър, няколко скилидки чесън смесвам всичко, заливам с винен оцет, сол и зехтин , обърквам след 15-20 мин. готови за консумация - вкусни хрупкави и ароматни. Нарекъл съм ги \"Пукани чушки\".
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2014 чушлетата са много вкусни и идеална добавка всяко ястие
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...