Пастет от сьомга (риет)
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2018 Много ми хареса, но за моя балкански вкус е твърде сладко. Следващия път ще го направя с 50 гр шоколад. Единственото отклонение от рецептата бе, че използвах бял пипер. Тайната съставка е супер :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.07.2017 скептична съм, не бих пробвала.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...