Мароканска салата в портокал
Лора и Стоян
![]() |
2–3 патладжана 5–6 стръка магданоз 2–3 с. л. лимонов сок 6–7 с. л. зехтин 1 скилидка чесън 1 домат 1 червена чушка 1 стрък пресен джоджен 1 глава лук сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2016 Страхотна \"ракиена\" салата
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...