Мароканска салата в портокал

Дата: 26.05.2010
Източник: Бон Апети
Мароканска салата в портокал
 
Необходими продукти:
150 г пилешки гърди
1 портокал
1/2 морков
1 шепа печени осолени бадеми
1 киви
50 мл зехтин
50 мл лимонов сок
10 г канела (1 пакетче)
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешките гърди се изпичат на скара за около 3–4 минути от всяка страна.
Оставят се да изстинат и се нарязват по дължина на тънки ивички.

2
Портокалът се издълбава и в него се нареждат нарязаното на малки парчета киви, морковите – нарязани на лентички, бадемите, вътрешността на портокала и ивичките пилешко месо.
3
Всички продукти за дресинга се смесват в купичка. Разбъркват се много добре и продуктите в портокала се заливат. Когато се сервира, по желание може да се украси с листа магданоз и листа пресен лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Даниела Дечева коментира рецептата Трицветна торта
Лусияна се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Тарт „Рататуй“
zmugly коментира рецептата Стек от риба тон
Mariyana Petrova коментира рецептата Подправка „Заатар“
Майла се регистрира в сайта.
Marina Dobreva се регистрира в сайта.
zmugly сготви Гризини
Georgi Mavrev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта