Багети по френски

Дата: 01.04.2020
Източник: Малина
ТИТЛА: Експериментатор
Багети по френски
 
Необходими продукти:
540 г пшенично брашно
1 пакетче мая (7 г)
1 ч.л. сол
1 с.л. мед
1 ч.л. захар
300 мл вода
 

Начин на приготвяне:
1
Тестото се замесва в хлебопекарна машина. От готовото тесто се оформят багети.
2
Оформените хлебчета се оставят да починат за 30-40 минути.Пекат се в загрята на 180 градуса фурна за около 25 минути.

Съвет:
Ако не ползвате хлебопекарна, замесете тесто на ръка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта