Индийски сладолед
Лора и Стоян
20. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2022 Вкусотия:)
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2015 Току що го опитах,но нямах грозде и го смених с ябълки.Пекох го по-дълго и на по- висока температура.Сложих канела ,вместо мента.Като се охлади ще е още по-вкусен.Май ще ми стане любим-толкова е лесен,а много ефектен!
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2015 Аз го направих с плънка от череши!
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2014 Много е вкусен, но трябва да се пече малко повече!
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
06.10.2014 много добра рецепта със страхотен аромат на банан!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...