Брауни „Албинос“
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 24.12.2016 Много вкусна
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 страхотна
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 Правих тиквеник за Бъдни вечер защото е постен. Един съвет от мен не слагайте захарта в тиквата, въпреки, че има галета, за да поеме влагата. По-добре е да се прави плънката без захарта и галетата и към нея да се добавят по желание стафиди. Взимат се по 2 кори и между тях с лъжичка се ръси захар. Върху втората кора се ръси също захар и в единия край се слага плънка. А ако и тиквата е достатъчно сладка - поръсването с пудра захар натежава доста на сладостта.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...