Сом пане в картофена коричка
Лора и Стоян
150 г кайма (70% телешка, 30% свинска) 30 г бекон 1/2 ябълка 1/2 стрък зелен лук 2-3 стръка магданоз кайсия и фурма за гарниране 50 г брашно 10 г пудра захар 5 г канела |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...