Пиле "Начев"

Гост: д-р Бисер Начев
Източник: Бон Апети
Дата: 17.02.2007
Пиле
 
Необходими продукти:
2 пилешки пържоли от бут
60 г топено сирене
50 г кашкавал
4 скилидки чесън
2 шайби консервиран ананас
2 с. л. зехтин
2 с. л. майонеза
1 ч. л. дижонска горчица
зелен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пиле
Пържолите се овкусяват със сол и черен пипер.
2
Пиле
След това се овалват в смесените майонеза и горчица.
3
Пиле
На дъното на глинени гювечета се слага по 1 с. л. зехтин и по една шайба ананас.
4
Пиле
Върху тях се поставят овкусените пържоли.
5
Пиле
Месото се покрива с парченца топено сирене.
6
Пиле
Добавят се скилидките чесън и ястието се пече 20 минути при температура 180 градуса, без фурната да се затопля предварително.
7
Пиле
Пет минути преди да е готово, ястието се изважда от фурната и отгоре се слага тънък лист кашкавал. Връща се във фурната, за да се запече кашкавалът и е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: